Alain Ducasse ve Wolfgang Puck ile Londra da akşam yemeği


Ducasse
Alain Ducasse - Wolfgang Puck


Lezzet çevreleri dünya mutfağının iki ünlü şefi Alain Ducasse ile Wolfgang Puck ın Londra 'daki büyük buluşmasını merakla bekliyorlar .

Geçen yıl Los Angeles Bel Air Hotel'de yapılan ilk buluşmanın ardından , ünlü şefler ilk defa Avrupa ' da birlikte bir organizasyona imza atacaklar . 

25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşecek olan bu buluşmada , ev sahipliğini Alain Ducasse at The Dorchester  yapacak . Şefler eşsiz becerilerini çağdaş Fransız ve  Amerikan mutfağı yemekleriyle kombine edecek ve unutulmayacak bir akşam yaşatacaklar .

Yemekler ile , şeflerin tercihi olan Fransız ve yeni dünya şarapları eşleştirilecek ve misafirlere sunulacak . 

Alain Ducasse at The Dorchester, Birleşik Krallık da bulunan 4 adet 3 yıldız Michelin restaurant dan bir tanesi olup , Alain Ducasse mutfağının executive şefi Jocelyn Herland yönetiminde misafirlerine modern ve rafine lezzetler sunmakta . Özellikle mevsim ürünlerine son derece önem veren Herland , 
İngiliz adalarında yetişen ürünleri mutfağında kullanıp , bunu tüm detaylara önem veren profesyonel ve aynı zamanda son derece samimi bir şekilde misafirlere sunmaktadır . Mekanda sunulan yemekler  , misafirleri kesinlikle rakipsiz Fransız mutfağında bir lezzet turuna çıkartmaktadır

Wolfgang Puck’s un modern Amerikan steak restaurantı "CUT at 45 Park Lane " 2011 Mayfair Fashion Week esnasında oldukça kritik bir beğeni ile açılışını yaptı. Genellikle geleneksel İngiliz kültürü etkisinde değerlendirme yapan eleştirmenlere göre , modern steak kültürünün , hangi şef olursa olsun Londra nın mutfak alışkanlıklarında çok ön sıralarda yer bulabilmesine imkan görünmüyordu . Ancak restaurant şefinin adına saygı duyarcasına , son derece popüler ve güçlü bir mutfağa sahip mekanlardan biri olarak anılmaya başladı .

Wolfgang Amerika ' da , amerikalıların yemek yeme ve yapma şeklini , klasik Fransız teknikleri ile karıştırıp , Asya ve Kalifornia tatlarıyla , en iyi ve kaliteli malzemeyi kullanarak estetik bir hale sokan kişi olarak tanındı .

Eylül 2011 deki açılıştan bu yana , Wolfgang Avrupa daki ilk restaurant ını ünlü executive şef David McIntyre e teslim etmiş vaziyette . Ancak gelen yapıcı eleştiriler ve ödüller ise , Puck un bu konuda ne derece haklı olduğunu da ortaya koyuyor . Çağdaş Amerikan tarzı steak sunumları ve bunlarla eşleşen son derece zengin bir şarap menüsü ile mekan GQ tarafından geçen sene Mc Intyre a İngiltere'de " Yılın Şefi " ödülü kazandırdı . 

25 Haziran akşamı ile alakalı detaylara gelirsek , menünün 5 course dan oluştuğunu , 2 ayrı restaurant ın kendi menülerindeki alternatiflerden en iyi yemeklerin seçilip dünyanın en tanınmış iki şefinin imzaları ile sunulacağını söyleyebiliriz . 

Bu eşsiz lezzet deneyiminin yaşatılacağı gecede menü ücreti  kişibaşı £350 olarak ücretlendirilmiş . Fiyata KDV dahil olup hizmet bedeli ve bahşiş dahil değildir . 

Etkinlik saat 19:15 de kokteyl ile başlayacak ve saat 20:00 de akşam yemeği ile devam edecektir . 

Rezervasyon yaptırmak isteyenler +44 (0)20 7629 8866 nolu telefondan  Nicolas Defremont (Restaurant Direktörü , Alain Ducasse at The Dorchester) ile görüşebilirler .

The Cut at Park Lane - Londra


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben olsam ne yapardım ? Nice - Cannes / Cote d'Azur

Ben olsam ne yapardım ? Koh Samui - Bangkok

Saudi Arabian Airlines , Sky Team grubuna dahil oldu