Surf Air den , sirketler icin yaratici cozumler ...

2011 yilinda Burbank - California , ABD de kurulmus olan Surf Air , ilk ucus tarihinden bu yana musterileri icin farkli cozum onerileri sunmaya devam ediyor .

Surf Air in " all you can fly " programi sayesinde aylik belli bir ucret odeyerek sinirsiz sayida ucus hakki kazanabiliyorsunuz . Eger ayda 3 ve daha uzeri ucus yapan bir kisiyseniz , Surf Air in sundugu bu program kesinlikle size avantaj sagliyor

Programa dahil olan kisiler , normal havayolu kurallarini da kismen goz ardi edebiliyorlar . Sisteme dahil uyeler , iptal ve degisiklik icin ucret odemezken , havalimanina ucusa 15 dakika kala gelebiliyor , herhangi bir sira beklemiyor , Surf Air e ait ozel lounge larda yiyecek icecek ikrami aliyor ve secmis olduklari uyelik paketlerine gore yanlarinda aile uyeleri yada arkadaslarini ucretsiz olarak getirebiliyorlar .

Havalimaninda ucretsiz otopark hizmetinden de yararlanan uyeler , aylik 1,650 USD den baslayan fiyatlarla sisteme dahil olabiliyorlar . Aylik odenen 1,650 USD sonrasi tum uyeler sinirsiz ucus hakki kazaniyorlar .

Havayolu ucuslarini Isvicre yapimi , tek motorlu 8 kisilik Pilatus PC-12 turboprop ucaklarla yapmakta olup , ucaklarin ici first class konforunda dekore edilmis .

Uye olmak icin , www.surfair.com sayfasindaki uyelik listesine kisisel bilgilerinizi birakmaniz yeterli oluyor . Sirket size hizlica geri donus yapip uyeliginizi tamamliyor .

Su asamada California eyaletinde San Francisco Bay Area , Santa Barbara ve Los Angeles Metro Area arasinda ucus yapan havayolu , yakinda Monterey, Palm Springs, San Diego, Sacramento, Lake Tahoe ve Sonoma/ Napabolgesine de ucmaya baslayacak .

www.surfair.com

Pilatus PC-12 NG Cocpit

Surf Air - All you can fly

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ben olsam ne yapardım ? Nice - Cannes / Cote d'Azur

Ben olsam ne yapardım ? Koh Samui - Bangkok

Saudi Arabian Airlines , Sky Team grubuna dahil oldu